Verzenden & retourneren

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen tot 2 kg betaalt u € 2 verzendkosten.
Stickers worden verstuurt in een envelop met kartonnen backing zodat deze niet gevouwen kan worden.
Stickers die te groot zijn voor een envelop worden met een verzendkoker verstuurd de kosten van verzenden worden dan € 6,75

Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 2,50 De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

LEVERTIJDEN

Stickerloods probeert uw bestelling binnen 3-5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-14 werkdagen geleverd.

 
WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Stickerloods reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Stickerloods zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

 Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u dan € 6,75

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Stickerloods kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Stickerloods heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

Stickerloods
Schijfmos 83
3994 LV
Houten